Резиденция в гр. Банкя

Оферта: 
316

Страхотна резиденция с контролиран достъп и великолепен двор в гр. Банкя.

Изложение: 
Изток
Запад
Север
Юг
3
Бани
4
Спални
450
Площ кв. м.
Къща/Вила
Тухла
Газ
Термопомпа
Цена
1250000

"Рея Интернешънъл" с огромно удоволствие ви представя , една изключителна къща с перфектен достъп и денонощна охрана. Къщата е  обзаведена и оборудвана с най-висок клас мебели , а именно: CAVALLI, FENDI, VALENTINO , както и с изящни  подови настилки от естествен камък и дърво , а кухненската техника е MIELE, включваща парна фурна, кафе машина, котлони и фурна. Къщата е оборудвана с най-висок клас система " умен дом".

Разпределение: 

Първо ниво: Просторно фоайе с елегантно осветление на SWAROVSKI  и  гардеробна, прекрасен хол с камина и наргиле зона, трапезария и огромна кухня, перално помещение, тоалетна с баня, склад, спалня за гости.

Втори етаж: По великолепно стълбище се стига до  родителска спалня с камина и джакузи, баня с тоалетна и  два дрешника, тераса, две просторни детски спални с  дрешник  и тераса, както  и баня с тоалетна и  вана.

Барбекю зона : В красивия двор има изграден летен кът  за релакс, с барбекю и кухненски бокс, маса за 8 човека и телевизр, огромно  джакузи .

Предимства:

Чудесна локация и контрол на достъпа

ДВОР 1270 кв.метра

Отопление и охлаждане с термопомпа и  газ, минаващо през подово

Оникс вграден в  двойна камина и маси

Централна прахосмукачка

Дизайнерско обзавеждане

Изящно озеленен двор с джакузи

Покрит паркинг за 4 автомобила

Експерт бутикови имоти и асоцииран партньор
+359 888 00 38 54

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.