Къща, с. Тумбалово

Оферта: 
334

" Рея Интернешънъл " ви предлага къща на брега на р. Росица, община Севлиево.

Изложение: 
Изток
Запад
Север
Юг
1
Бани
3
Спални
120
Площ кв. м.
Къща/Вила
Тухла
Локално парно
Паркомясто
Регулация
Електричество
Вода
Виза
Цена
90000

Рея Интернешънъл“ предлага за продажба имот с уникални дадености – еднофамилна къща на брега на р. Росица, с. Тумбалово, община „Севлиево“.

 

Характеристики на имота:

Площ – 120 кв.м. РЗП, 60 кв.м. ЗП, парцел площ – 540 кв.м.

Разпределение – къщата е реализирана на два жилищни етажа, като всички помещения са с красиви панорамни гледки към реката, гората и балкана. На първо ниво са разположени входно антре, просторна и светла дневна с трапезария и кухня, самостоятелна спалня, баня със санитарен възел. Пред дневната е разположена панорамна тераса с изглед към р. Росица и селото. В пространството между дневната и трапезариата има камина.

На второто ниво на къщата са раположени две основни помещения, като еодното от тях е голямо и включва социален кът тип дневна и кът за спане. Второто помещение е обособено, като спалня. На етажа има и голямо складово помещение, което може да се трансформира според нуждите.

Къщата разполага и с отворено полусутеренно ниво за съхранение на дърва и инструменти.

Теренът, върху който е построена къщата е със слаба денивелация, а самата къща е разположена във високата част с изглед към реката и директен достъп до нея. Теренът е обработен с трева и разнообразни дървесни видове.

Отопление – електричество и камина.

Достъп – отличен с асфалтов път.

 

Предимства на имота:

  • Монолитна къща подходяща за целогодишно живеене с възможност за функционална реконструкция и модернизация спрямо съвременните изисквания на живот.
  • Имот с уникално местоположение между река и балкан, с умерен климат и красива природа.
  • Самостоятелен плаж на брега на реката пред къщата.
  • В близост се намират нови частни къщи за гости и парк с плаж на реката. В района се намира и резерват „Лъгът“. Защитена зона Централен Балкан.
  • Отличен достъп и развита инфраструктура.

 

 

Експерт имоти и асоцииран партньор
+359 884 34 29 00

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.