Къща, Касандра, Гърция

Оферта: 
312

Рея Интернешънъл“ предлага за продажба страхотна къща в Халкидики - Касандра, Гърция.

Изложение: 
Изток
Запад
Север
Юг
3
Бани
3
Спални
157
Площ кв. м.
2
Етаж
Къща/Вила
Тухла
Термопомпа
Паркомясто
Цена
230000

"Рея Интернешънъл” има удоволствието да ви представи, луксозна вила със самостоятелен двор в района на Посиди, Касандра. Невероятния комлекс от къщи се намира на 150 м. от най-известният пясъчен плаж на Халкидики - Егеопелагитика. Изключителната локация предлага , както красиви гледки към морето, така и панорамен изглед към невероятните хълмове в местноста!

Комплекса  е съставен от 8 къщи, заобиколени от маслинови дървета. Има прилежащ общ басейн с размер 6/10. Към всяка къща са предвидени по 2 паркоместа. 

Разпредление:

  • Първи етаж: голяма дневна с кухня, тоалетна с баня и спалня за гости.
  • Втори етаж: две големи спални, всяка с собствена баня и санитарен възел. Във всяка спалня са предвидени големи гърдероби за съхранение.

Разпределенията са помислени в посока уедряване на жилищния мащаб, с цел простор на помещенията и усещане за повече въздух.

Вертикална планировка и изпълнение - 80 000 евро (разделят се между всички 8 къщи)

Етапи на завършеност и цени:

  • Първи етап: груб строеж, готови покриви, ЕЛ. и ВИК, вътршни стенни мазилки - 230 000 евро на къща.
  • Втори етап: външна изолация, подови настилки с мрамор в цялата къща, готови бани без мивки, мебели и аксесоари и поставени смесители за душове в стената - 280 000 евро на къща (срок за изпълнение по договаряне)
  • Трети етап: поставена качествена алуминиева дограма, поставена кухня с ел. уреди, ключове, контакти, висок клас инверторни климатици 4 бр. - пълна завършеност преди обзавеждането - 350 000 евро на къща (срок на изпълнение по договаряне)

Предимства:

  • Възможност за пълно обзавеждане с 3Д проект и доставка на мебели по желание. 
  • Комуникативна локация
  • Басейн
  • Видеонаблюдение
Консултант недвижими имоти
+359 885 80 06 26

Детайли за комисионната

Агентска комисионна при покупка на имот е 3% от цената на имота без ДДС, но не по-малко от 1800 лв. без ДДС, дължима при подписване на предварителен договор с продавача, освен за имотите, за които изрично е указано, че не се дължи комисионна от купувача.